Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com OTKLJUČANO I BEZ NADZORA Pokradene stvari iz automobila Kolindinog osiguranja

OTKLJUČANO I BEZ NADZORA Pokradene stvari iz automobila Kolindinog osiguranja

Utvrđena je odgovornost djelatnika

Netko je pokrao stvari iz službenog automobila predsjedničina osiguranja. Vozilo, koje inače čuva njezinu obitelj, ostalo je, iz nepoznatog razloga, otključano i bez nadzora. Kradljivcu su im bez problema uzeli opremu. O kakvoj opremi se točno radi, u MUP-u za Dnevnik Nove TV, nisu se izjasnili. 

- Provalom u službeni auto ukraden je dio opreme povjeren policijskim službenicima za rad. Provaljeno je u razdoblju u kojem je, zbog izvanrednih okolnosti izvršenja službenog zadatka, auto kratkotrajno ostao bez nadzora - pojasnili su iz Ministarstva unutarnjih poslova. 

No, iako pravdaju djelatnike da su u vrijeme krađe imali izvanrednog posla, ipak su ih sankcionirali. Kažu da su provjerili sve činjenice i utvrdili odgovornost djelatnika, kojima je na kraju izrečena disciplinska mjera. 

Vaša reakcija na temu