Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Olga Kononenko on Unsplash OTKRIVENI DETALJI Koronavirusom je zaražen mladi Zagrepčanin

OTKRIVENI DETALJI Koronavirusom je zaražen mladi Zagrepčanin

U Milanu je bio na nogometnoj utakmici Lige prvaka između Atalante i Valencije

Potvrđen je koronavirus u Zagrebu. zaraženi je 26-godišnji Zagrepčanin koji radi u tehnološkoj kompaniji Ericsson Nikola Tesla. U petak je bio na poslu. U Milanu je bio na nogometnoj utakmici Lige prvaka između Atalante i Valencije. Tamo se zaputio 19. veljače s djevojkom, a ona još nije testirana, javlja Index.

- Riječ je o mlađem čovjeku, nalazi se u Klinici za infektivne bolesti 'Fran Mihaljević' u Zagrebu - potvrdio je premijer Andrej Plenković nakon sjednice Nacionalnog stožera civilne zaštite u zgradi vlade. 

U izolaciji je trenutno ukupno 14 osoba - njih pet u Zagrebu i još 9 u Rijeci. U Rijeci jedna osoba ima simptome koronavirusa, dok ih je 30 pod nadzorom.

Vaša reakcija na temu