Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustacija / Pixabay.com OTKRIVENI MUČNI DETALJI Zaklao bivšu ženu pa sebi prerezao vrat

OTKRIVENI MUČNI DETALJI Zaklao bivšu ženu pa sebi prerezao vrat

Završio je u bolnici

U obiteljskoj kući u Galižani nedaleko od Pule večeras oko 18 sati muškarac je usmrtio ženu, nakon čega je i sebi pokušao oduzeti život, izvijestila je istarska policija.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšim supružnicima 50-ih godina. Policija je dojavu dobila od njihove kćeri koja živi u istoj kući.

Također se neslužbeno doznaje kako je žena ubijena oštrim predmetom dok se muškarac pokušao ubiti nožem, prerezavši si grlo.

Žena je pronađena mrtva u kući, a ubojica je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.

'Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Policijski djelatnici zajedno sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika provode očevid na mjestu događaja', izvijestila je glasnogovornica policije Suzana Sokač, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu