Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Ovo je Mihaela. Bivši ju je skoro ubio, mlateći je metalnim utezima po glavi. A Centar joj želi uzeti djecu jer je on opasan?!

Ovo je Mihaela. Bivši ju je skoro ubio, mlateći je metalnim utezima po glavi. A Centar joj želi uzeti djecu jer je on opasan?!

Pušten je na slobodu

Novinarka Ivana Paradžiković podijelila je strašnu priču o ženi u Hrvatskoj koju je bivši suprug gotovo ubio udarajući je metalnim utezima pred maloljetnom djecom. Sad je izašao iz zatvora i zaprijetio da će završiti započeto, a Centar za socijalnu skrb predložio je da joj se uzmu djeca kako bi se oni brinuli o njihovoj sigurnosti?! Mihaela će ostati sama. Nezaštićena.

S metom na čelu.

- Najluđe od svega je prijedlog centra za socijalnu skrb! Pomoći će joj tako da će joj oduzeti djecu kako bi se oni brinuli o njihovoj sigurnosti, a uz majku kojoj su stavili metu na čelo i ona će biti ugrožena! Mihaela će biti pokojna, djeca siročad. Problem riješen. Želudac me boli dok ovo pišem - piše Paradžiković.

Stavila je i fotografije pretučene Mihaele.

- Ovo je ona, predivna mlada žena. Brižna majka, jedna od hrabrijih koje sam upoznala. Ove fotografije nastale su kad me prvi put zvala, iz bolnice u paničnom strahu. Čudom je preživjela. Metalnim utezima ciljao joj je glavu, dok je sa stražnjeg sjedala to gledalo dvoje maloljetne djece. Spasili su je slučajni prolaznici.

- Bivši muž je zatvršio u zatvoru. Tri godine poslije, opet me zove. U istom strahu. Nestabilan, agresivan i opasan, kako su ga procijenili psihijatrijskim vještačenjem, izlazi na slobodu i kako je zaprijetio, završit će započeto - napisala je Paradžiković. 

Kaže kako je Mihaela promijenila ime i adresu, ali zna da će je on pronaći. Svaki put ju je dosad pronašao.

- Aljkavošću birokracije njezina bi nova adresa završila u sudskom spisu koji ide i njemu na uvid!!! Ili bi netko u njezino ime u MUP-u zatražio sva njezina prebivališta, a taj netko nije ona! Prekjučer je bio nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Svima puna usta osude, promjene zakona, strožih mjera... U stvarnom se životu događa ovo. Možemo li spasiti jednu ženu za početak? Dok opet ne bude prekasno... - napisala je Paraždiković.

Vaša reakcija na temu