Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Penava i Plenković počinju pregovore. Penava najavio obraćanje u 11 sati

Penava i Plenković počinju pregovore. Penava najavio obraćanje u 11 sati

Iz Domovinskog pokreta tvrde da će pregovarati sa svima osim s Možemo

Šest je dana od izbora, kreću pregovori. Iako su se iz Domovinskog kleli da neće s Plenkovićevom nakon izbora, sad kreću s njim u pregovore.

Predsjednik vlade i HDZ-a Andrej Plenković nakon sjednica Predsjedništva i Nacionalnog odbora HDZ-a izrazio je zadovoljstvo rezultatom parlamentarnih izbora te poručio da će formirati parlamentarnu većinu i da želi 'spriječiti gubitnike da glume pobjednike'. 

Iz Domovinskog pokreta tvrde da će pregovarati sa svima osim s Možemo, javlja Index.

'Moja je namjera biti hrvatski premijer u 3. mandatu, a osobno predvodim listu na izborima za European Parliament kako bismo naglasili koliko su nam europska pitanja važna. To je pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku u EU - da naša zemlja bude još jača. Članstvom u Schengenu i Eurozoni pozicionirali smo je ondje gdje i pripadamo - u samu jezgru Europe i demokratskog Zapada. Politikom modernog suverenizma koristimo osnaženi međunarodni položaj na dobrobit svih hrvatskih građana i nacionalne ekonomije!', objavio je HDZ na Facebooku.

Iz Domovinskog pokreta su najavili kao će se Penava obratiti javnosti u 11 sati.

'Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, s kolegama, održat će konferenciju za medije danas u 11.00 sati, u prostorijama Domovinskog pokreta. Tema konferencije za medije je izvještaj s Predsjedništva Domovinskog pokreta', pozvali su iz Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu