Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PEVEX objavio kako će raditi za predstojeći blagdan

PEVEX objavio kako će raditi za predstojeći blagdan

Odlukom Uprave tijekom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja radit će svih 25 prodajnih centara, ali po bitno skraćenom radnom vremenu

Prodajni centri PEVEXA će za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja raditi od 8 sati do 14 sati. Tako inače rade i 12 prodajnih centara nedjeljom, dok je nedavnom odlukom radna nedjelja ukinuta u preostalih 13 prodajnih centara.

- Satnica rada nedjeljom i blagdanom u prodajnim centrima PEVEXA plaća se djelatnicima 50 posto više nego običnim radnim danom. Ostale dane u tjednu, od ponedjeljka do subote, svih 25 centara PEVEXA diljem Hrvatske radi od 7 sati ujutro do 21 sat navečer, plus-minus pola sata razlike u pojedinim centrima. PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac, trenutno zapošljava oko 2.000 ljudi, a za 2019. godinu, kao i prethodno za 2018., stekao je bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske kompanije s visokom razinom poslovanja - poručili su iz PEVEXA.

Imaju 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta.

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima početkom rujna ove godine, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara PEVEXA popet će se na 26.

Vaša reakcija na temu