Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijan puštao glasnu glazbu u vlaku i nasrnuo na kondukterku

Pijan puštao glasnu glazbu u vlaku i nasrnuo na kondukterku

Uhićen je

Policija je jučer oko 14.30 morala intervenirati po dolasku vlaka iz Kloštara Podravskog u Koprivnicu zbog pijanog putnika koji je nasrnuo na kondukterku, javlja Podravski.

Pijani 40-godišnjak ušao je u vlak u Novigradu Podravskom te počeo narušavati javni red i mir na drzak način. Muškarac je puštao glasnu glazbu koja je iritirala ostale putnike vlaka.

Putnici su se žalili 28-godišnjoj kondukterki koja je upozorila pijanog muškarca i rekla mu da ugasi glasnu glazbu. On je kondukterku počeo vrijeđati i psovati te je čak i fizički nasrnuo na nju, piše Podravski.

'Djelatnica je liječničku pomoć odbila kao nepotrebnu, a 40-godišnjak je uhićen i protiv njega će biti proveden žurni prekršajni postupak', rekli su iz PU koprivničko-križevačke.

Vaša reakcija na temu