Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Rovinj Pijan s malim djetetom sletio s ceste i autom se zabio u stablo

Pijan s malim djetetom sletio s ceste i autom se zabio u stablo

Zbog nepropisne brzine proklizao u lijevom zavoju

Na županijskoj cesti koja vodi od Rovinja prema Balama u Istri, u ponedjeljak oko 11.20 sati sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je pijani vozač (40), zajedno s 10-godišnjim djetetom izletio sa ceste, udario u stabla, i tada se prevrnuo. Samo pukom srećom otac i sin prošli su neozlijeđeni, pišu 24 sata.


Na mjesto događaja odmah su upućene sve interventne službe, četiri vatrogasaca sa tri vozila, policija i djelatnici Hitne medicinske pomoći. Kako doznajemo od Operativno komunikacijskog centra PU istarske, vozaču je u krvi izmjerena koncentracija od 1,1 promila alkohola, a do nesreće je došlo jer se dotični nije ni pridržavao propisane brzine, te je u lijevom zavoju usred mokrog kolnika proklizio vozilom. Tada je prednjim stranom udario u drveće uz cestu, prevrnuo se vozilom i ponovo udario u stablo.

Materijalna šteta na vozilu procjenjuje se na 10.000 kuna, a isto toliku kaznu za vožnju u pijanom stanju mogao bi dobiti vozač koji je zaradio prekršajni nalog.

Vaša reakcija na temu