Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijani 14-godišnjak biciklom udario u auto

Pijani 14-godišnjak biciklom udario u auto

Ozlijeđen je

Sinoć oko 21.30 policijski službenici koprivničko-križevačke policijske uprave intervenirali su zbog nesreće u kojoj je sudjelovao 14-godišnji biciklist.

'U Drnju u Kolodvorskoj ulici 14-godišnjak je upravljao neosvijetljenim biciklom, nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom, na glavi nije nosio zaštitnu kacigu i bio je pod utjecajem alkohola od 1,15 promila.

Zbog nepropisnog kretanja biciklom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač.

Vozač bicikla lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad', opisali su iz policije što se dogodilo, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu