Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Pijani vozač gotovo usmrtio vozača elektro-romobila

Pijani vozač gotovo usmrtio vozača elektro-romobila

Doslovce ga 'izbio' iz cipela

Kombinacija alkohola i brze vožnje opet je sinoć oko 20,20 sati bila uzrok teške prometne nesreće s ozlijeđenom osobom, donosi Novi list.

Vozeći osobni automobil Wolksvagen Polo Bilajskom ulicom iz smjera Gračaca prema centru Gospića, vozač iz Gospića (43)  je u trenutku pretjecanja vozača (42) koji se Bilajskom ulicom kretao na elektro-romobilu zapeo za njega svojim desnim dijelom auta i oborio ga na asfalt. 

Od siline udarca mladić je doslovno izuven iz cipela, odbačen  nekoliko metara i  pri tome zadobio višestruke ozljede.

Ubrzo je vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen u  Opću bolnicu Gospić, a potom u KBC Rijeka  gdje mu se liječnici još uvijek bore za život.

Odmah nakon dolaska policijske patrole na mjesto nesreće vozač automobila je podvrgnut alko-testu, pri čemu je izmjereno 1,56 promila alkohola u krvi, piše Novi list.

Vaša reakcija na temu