Foto: Veljko Martinović Plenković: Ako se Škori ne sviđa HDZ, neka se učlani i pobijedi, ako može

Plenković: Ako se Škori ne sviđa HDZ, neka se učlani i pobijedi, ako može

'Ovakve ucjene premijerskim mjestom neće proći'

'Dok se ne nađe cjepivo ili lijek, morat ćemo balansirati između zaštite zdravlja i gospodarskih aktivnosti. Mi smo pobijedili koronavirus u prvom valu i sačuvali živote i zdravlje hrvatskih građana', rezolutan je predsjednik HDZ-a koji i dalje želi biti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i dodaje: 'Znamo da ćemo, dok se ne nađe cjepivo ili lijek, morati balansirati između zaštite zdravlja i gospodarskih aktivnosti', javlja N1.

Smatra da Hrvatska nije pogriješila otvorivši granice i poručuje: 'Vlada već radi na cijelom paketu mjera pripreme za obranu od drugog vala. Zdravstveni sustav je spreman i otporan'.

'Pozivam sve građane da iziđu na izbore u što većem broju jer je to važno za demokratski legitimitet izabranih. U Hrvatskoj je i dalje epidemiološka situacija bolja nego u mnogim drugim zemljama. Svjetska zdravstvena organizacija i brojni stručnjaci upozoravaju da bi situacija mogla biti gora najesen', kazao je u razgovoru za Novi list.

Smatra da 'Hrvatska nema vremena za eksperimente poput Bernardića ili Škore'. Što se tiče Miroslava Škore i njegova Domovinskog pokreta, poručio je: 'Ako žele neki drukčiji HDZ, neka uđu u HDZ, neka se kandidiraju, osvoje povjerenje članova i pobijede. Tko im smeta? Čega se boje? E, ali zato umjesto floskula treba imati ozbiljan program, iskustva i znanja – sve što nemaju. Ovakve ucjene premijerskim mjestom neće proći'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68999, "");
Pregledaj komentare