Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vlada RH Plenković: Moći ćemo razmišljati o postupnom popuštanju mjera

Plenković: Moći ćemo razmišljati o postupnom popuštanju mjera

Dio školaraca se vratio u klupe, a nadamo se da će uskoro i ostatak, rekao je premijer

Premijer Andrej Plenković je na početku sjednice Vlade kazao kako se danas donosi niz konkretnih odluka koje bi trebale olakšati život stanovnicima Banije. 

Komentirao je i stanje s koronavirusom u Hrvatskoj.

- Imamo ohrabrujući silazni trend, tjedni prosjek nam je pao na razinu od listopadu, imamo treći tjedan pad. To znači da su mjere dovele do toga da smo preokrenuli trendove i to sad moramo nastaviti. A to smo uspjeli bez policijskog sata i strogog zatvaranja. Moći ćemo razmišljati i o postupnom popuštanju mjera. Jedan od prvih signala je početak školskog polugodišta. Dio školaraca se vratio, a nadamo se da će uskoro i ostatak - rekao je.

Vlada će na današnjoj sjednici formalizirati najavljeni otpis potraživanja za energiju krajnjim kupcima iz kategorije kućanstvo na potresom pogođenim područjima.

Vaša reakcija na temu