Foto: Milan Šabić Plenković komentirao današnja uhićenja HDZ-ovaca

Plenković komentirao današnja uhićenja HDZ-ovaca

Prema neslužbenim informacijama uhićeno je 13 osoba

Premijer Andrej Plenković je u intervjuu Media servisu komentirao današnja uhićenja.

- Ja znam o tome onoliko koliko je javnost obavijestila policija. U svakom slučaju, riječ je o akciji koja je plod neovisnog i samostalnog djelovanja pravosudnih i policijskih tijela, kako i treba biti. Politika naše Vlade, mene osobno i Hrvatske demokratske zajednice je stalna, kontinuirana i beskompromisna borba protiv korupcije. Ukoliko u ovim istragama se pokaže da je netko učinio neko kazneno djelo, za to treba odgovarati, bez obzira na ime i prezime i bez obzira na stranačku pripadnost. Nema nedodirljivih i naša poruka je jasna: dosta je korupcije - poručio je u Intervjuu tjedna Media servisa premijer Andrej Plenković.

Prema neslužbenim informacijama, za sada je ukupno uhićeno 13 osoba. Poznata su četiri imena. To su: Krunoslav Jakupčić, Josipa Rimac, šef splitske ispostave HŠ-a Ivan Melvan i načelnica Gračaca Nataša Turbić.

Jakupčić, Rimac i Turbić su HDZ-ovci. Josipa Rimac bila je dugogodišnja HDZ-ova gradonačelnica Knina. Trenutno je na mjestu državne tajnice u Ministarstvu uprave.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66410, "");
Pregledaj komentare
29