Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: X / Andrej Plenković Plenković sa Zelenskim potpisao Sporazum o dugoročnoj suradnji i potpori Hrvatske i Ukrajine

Plenković sa Zelenskim potpisao Sporazum o dugoročnoj suradnji i potpori Hrvatske i Ukrajine

'Nastavljamo pružati političku, humanitarnu, gospodarsku i vojnu pomoć'

'S ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim potpisali smo Sporazum o dugoročnoj suradnji i potpori Hrvatske i Ukrajine.

Prenosimo Ukrajini jedinstvena iskustva Hrvatske u području humanitarnog razminiranja, procesuiranja ratnih zločina i skrbi za ratne veterane, kao i iz pristupnog procesa', poručio je premijer Andrej Plenković putem X-a, oglašavajući se sa Summita Ukrajina-jugoistočna Europa koji se održava u Dubrovniku, a na koji nije pozvan predsjednik Zoran Milanović, ali na njemu sudjeluje srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

'Ukrajina je među prvima 90-ih priznala Hrvatsku, a danas brani svoju slobodu. Nastavljamo pružati političku, humanitarnu, gospodarsku i vojnu pomoć te snažno podupirati europski put Ukrajine', objavio je Plenković uz zajedničke fotografije sa Zelenskim.

Vaša reakcija na temu