Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PLENKOVIĆ STIGAO U SLAVONSKI BROD 'Vlada će učiniti sve da pomogne unesrećenima'

PLENKOVIĆ STIGAO U SLAVONSKI BROD 'Vlada će učiniti sve da pomogne unesrećenima'

Razgovarao je s premijerom Kosova

Premijer Andrej Plenković stigao je u Slavonski Brod u čijoj se blizini jutros dogodila teška prometna nesreća s najmanje 10 preminulih ljudi.

- Želim prije svega još jednom izraziti sućut svim obiteljima unesrećenih u ovoj teškoj prometnoj nesreći u blizini Slavonskog Broda. Zahvaljujem ravnatelju brodske bolnice, kao i svima ostalima koji su učinili maksimalni napor da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna - kazao je Plenković, prenosi SBplus

Istaknuo je kako večeras u Slavonskom Brodu očekuju i premijera Kosova s kojim je razgovarao, tako da će i oni moći vidjeti svoje državljane. 

- Hrvatska vlada i sve službe učinit će sve da pomognu unesrećenima. Trenutno je samo jedan zbrinut u zagrebačkoj bolnici dok su svi ostali ovdje u Bolnici, odnosno, u Pansionu su oni koji nisu ozlijeđeni. - kazao je premijer nakon radnog sastanka koji je održan u bolnici.

Naglasio je kako će Vlada pružiti svu pomoć koja bude potrebna, od troškova boravka ljudi smještenih u Slavonskom Brodu do svega ostalog u čemu pomoć bude potrebna.

Vaša reakcija na temu