Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PODRŠKA IZ POLJSKE: Glasujte za Marka, on je taj koji je za 0 migranata

PODRŠKA IZ POLJSKE: Glasujte za Marka, on je taj koji je za 0 migranata

'Birači u 6. izbornoj jedinici imaju priliku glasovati za kandidata koji ne samo da zastupa snažne nacionalne vrijednosti, već i aktivno sudjeluje u kreiranju politika na europskoj razini'

Ususret završetka kampanje za izbor zastupnika u Hrvatski sabor, Marko Milanovic Litre, koji se nalazi na 14. mjestu liste broj 9 MOST-a i Hrvatskih suverenista u 6. izbornoj jedinici, ističe se ne samo nacionalnim već i impresivnim međunarodnim podrškama. 

Milanović Litre danas je objavio video podrške od Dominika Tarczynskog, uglednog poljskog europarlamentarca poznatog po nizu viralnih videa u kojima se protivi migracijama. Javno je izrazio podršku Milanoviću Litri zbog njegovih jasnih stavova o imigracijskoj politici i sigurnosti.

Zadnje dvije godine Milanović Litre zamjenik je predsjednika europskog think tanka 'New Direction – The Foundation for European Reform' koji se fokusira na promicanje ideja i politika koje su u skladu s principima slobodnog tržišta, individualne slobode i očuvanja suvereniteta država članica.

Od prošlog tjedna član je Upravnog odbora Europskih konzervativaca i reformista (ECR) talijanske premijerke Giorgije Meloni što ukazuje na njegovu snažnu međunarodnu reputaciju i utjecaj. ECR predvodi suverenističke i konzervativne snage u Europi za koje se smatra da će napraviti veliki iskorak na nadolazećim izborima za Europski parlament.

Uz podršku europskih političara poput Tarczynskog, Roba Roosa i bivše europarlamentarke i saborske zastupnice Ruže Tomašić, kampanja Milanovića Litre dobiva na težini među desnim biračima u 6. izbornoj jedinici. Njegovo zalaganje za nultu toleranciju prema ilegalnim migracijama i jačanje kontrole granica je ključno u trenutku kada je pitanje migracija i sigurnosti jedna od glavnih tema na europskoj razini.

Birači u 6. izbornoj jedinici imaju priliku glasovati za kandidata koji ne samo da zastupa snažne nacionalne vrijednosti, već i aktivno sudjeluje u kreiranju politika na europskoj razini. Glas za Marka Milanovića Litru je glas za sigurniju, stabilniju i prosperitetniju Hrvatsku u srcu Europe.


Vaša reakcija na temu