Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policajac za novac otisnuo granične pečate u putovnicu BiH državljanina

Policajac za novac otisnuo granične pečate u putovnicu BiH državljanina

Udaljen je iz službe

Zbog zlouporabe položaja i ovlasti, krivotvorenje isprave te davanja i primanja mita policija je osumnjičila 35-godišnjeg policajca, 47-godišnjaka i 51-godišnjaka. 

Utvrdili su kako je policajac za novac, u nekoliko navrata, neovlašteno otisnuo granične pečate u putnu ispravu 47-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, a putnu ispravu mu ej donosio 51-godišnjak koji e također državljanin BiH.

'Osumnjičenici su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske, a kaznena prijava podnesena je USKOK-u.  Policijski službenik je 10. veljače 2024. godine rješenjem načelnika Policijske uprave udaljen iz službe te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti', naveli su iz policije.

Vaša reakcija na temu