Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA I HITNA U ŠKOLI Novi slučaj vršnjačkog nasilja, ozlijeđen osnovnoškolac

POLICIJA I HITNA U ŠKOLI Novi slučaj vršnjačkog nasilja, ozlijeđen osnovnoškolac

U Medulinu su se i ranije susretali s nemilim scenama

Iz Istarske županije izvijestili su da se danas u poslijepodnevnim satima dogodio slučaj vršnjačkog nasilja u Osnovnoj školi Mate Demarin u Medulinu. 

Glas Istre neslužbeno doznaje da se radi o problematičnom ponašanju nekolicine tamošnjih učenika, s kojima je škola već i ranije imala sličnih situacija. Ovaj put je liječnička pomoć pružena dječaku (2011. godište) koji je u obiteljskom srodstvu s učenikom koji je također bio dio nedavnog slučaja nasilja u toj školi. 

O slučaju se oglasila ravnateljica Emanuela Pinzan Chiavalon.

'Ponovno se dogodilo vršnjačko nasilje, a mi smo postupili po protokolu. Obavijestili smo odmah sve institucije, zvali Hitnu i policiju, svi su bili tu. I dalje ćemo provoditi sve programe za prevenciju nasilja. Kada je dijete reklo da se osjeća loše, odmah smo pozvali Hitnu i njegovu majku', kratko je prokomentirala ravnateljica za Glas Istre.

Naglasila je da su sva djeca dobro.

Sredinom veljače u istoj se školi dogodio incident koji je zgrozio javnost. Tada se proširila videosnimka nemile scene u kojoj grupa djece za vrijeme velikog odmora napada i tuče dječaka ispred škole.

Vaša reakcija na temu