Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA NA TRAGU UBOJICI 'Neka se sam javi, šanse da ga ne pronađemo jako su male'

POLICIJA NA TRAGU UBOJICI 'Neka se sam javi, šanse da ga ne pronađemo jako su male'

Biciklist koji je usmrtio jutros muškarca u Zagrebu dao se u bijeg, ali je snimljen

Policija još uvijek traga za muškarcem s kojim se sukobio muškarac čije je tijelo pronađeno jutros oko 9.40 sati u zagrebačkom naselju Kruge.

Prema neslužbenim podacima, žrtva je 66-godišnji muškarac koji je sa suprugom živio u Ulici Cvijete Zuzorić, nedaleko od mjesta zločina. Policija pretpostavlja da je došlo do fizičkog sukoba sa zasad nepoznatom muškom osobom, za kojom se traga.

Prema informacijama s kojima raspolaže Nova TV, nesretni muškarac bio je u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio. Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun. Od službenica jednog obližnjeg ureda doznaju da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo. 

Biciklist se dao u bijeg, ali su ga one uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji koja sad ima konkretan trag.

Mjesto zločina ograđeno je policijskom trakom, a očevid je završio u poslijepodnevnim satima.

Sve raspoložive snage krim policije i u večernjim satima su na terenu. Zvonimir Petrović, voditelj službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije otkrio je za Dnevnik Nove TV da su na tragu počinitelju. 

- Imamo indicije. Ovim putem poručujem počinitelju da se sam javi, jer šanse da ga ne pronađemo u narednih par dana su jako male - poručuje Petrović.

Vaša reakcija na temu