Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija spriječila masovno okupljanje mladih kod HNK

Policija spriječila masovno okupljanje mladih kod HNK

Legitimirali ih

Policija je sinoć, kao što je u petak najavio šef Stožera Davor Božinović najavio, spriječila masovna okupljanja mladih kod HNK, javlja Index.

Posljednjih su se vikenda, podsjetimo, mladi željni zabave masovno okupljali oko zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

No, od 2. ožujka na snagu je stupila preporuka nacionalnog Stožera o strožim kontrolama javnih okupljanja. Zbog toga je sinoć policija u suradnji s prometnim redarima značajno pojačala ophodnje oko HNK te legitimirala mlade koji su došli na tu lokaciju.

Jučer je, podsjetimo, nacionalni stožer civilne zaštite održao press konferenciju, na kojoj je ministar unutarnjih poslova i šef Stožera komentirao i mladih ispred zagrebačkog HNK.

Vaša reakcija na temu