Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash POLICIJA TRAŽI OČEVICE Tko je ubio vozača bicikle i pobjegao

POLICIJA TRAŽI OČEVICE Tko je ubio vozača bicikle i pobjegao

Mole građene za pomoć

Varaždinska policija i dalje traga za vozačem koji je u subotu u večernjim satima kod varaždinskog aerodroma usmrtio 32-godišnjeg biciklista i pobjegao. 

- Molimo sve građane, svjedoke koji imaju bilo kakva saznanja o prometnoj nesreći, nepoznatom vozilu i osobi koja je upravljala vozilom i napustila mjesto prometne nesreće da se slobodno jave policiji na broj 192 ili 372-404, navodi se u izvanrednom priopćenju MUP-a.

Policija je očevidom utvrdila da je prometnu nesreću, koja se dogodila sinoć u 21 sat i 20 minuta na državnoj cesti D2 u Varaždinu, izazvao zasad nepoznati vozač automobila, koji je pobjegao s mjesta nesreće i nije pružio pomoć. 

- Nepoznatim osobnim vozilom upravljala je nepoznata osoba iz smjera Trnovca u smjeru Varaždina, izvijestila je policija, koja je utvrdila da je vozač s prometnoga prešao na biciklistički trak, kojim su se u tom trenutku kretali 32-godišnji biciklist, koji nije imao svjetla ni reflektirajući prsluk, i 21-godišnji pješak. Vozač je naletio na stražnji dio bicikla, pri čemu je odbacio biciklista na pješaka. Pješak je pao u jarak pokraj ceste, a biciklist je zadobio teške ozljede od kojih je na mjestu stradao. Obojica su državljani Nepala.

- Po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija, ističe policija i dodaje da je ozlijeđenom pješaku pružena pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, ali da mu ozljede za sada nisu kvalificirane. Dodaju da se provodi intenzivno kriminalističko istraživanje u cilju pronalaženja nepoznatog vozila i nepoznate osobe koja je izazvala prometnu nesreću i pobjegla s mjesta događaja.

Vaša reakcija na temu