Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Chunchun from Pixabay POTEŠKOĆE U PROMETU Dio magistrale otvoren samo za automobile, vozilo u kvaru na A1

POTEŠKOĆE U PROMETU Dio magistrale otvoren samo za automobile, vozilo u kvaru na A1

Jak vjetar

Zbog vjetra samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između mjesta Zaton Doli i Prapratno, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na državnim cestama DC1 Vaganac-Korenica-Udbina-Ondić i DC 217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog jakih udara vjetra na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) koja se kreću u smjeru Rijeke preporuča se izlazak na čvoru Delnice. Vozilima koja se kreću u smjeru Zagreba preporuča se, pak, izlazak na čvoru Kikovica te obilazak dionice Delnice - Kikovica državnom cestom D3.

Vozilo je u kvaru na autocesti A1 između čvora Sveti Rok i čvora Rovanjska (na 214+000 km) u smjeru Dubrovnika. Vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo vozače za dodatan oprez.

Kolnici su mokri i skliski. Mogući su odroni. Ponegdje ima magle. Iz HAK-a vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Vaša reakcija na temu