Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POTPISAN SPORAZUM Hrvatski suverenisti izlaze zajedno na parlamentarne izbore

POTPISAN SPORAZUM Hrvatski suverenisti izlaze zajedno na parlamentarne izbore

Udružili su se Hrast, HKS i Blok za Hrvatsku

Predsjednici Hrasta Ladislav Ilčić, HKS-a Marijan Pavliček i Bloka za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore u okviru platforme Hrvatski suverenisti.

- Polazeći od višedesetljetne potrebe za okupljanjem i suradnjom hrvatskih suverenističkih i nacionalističkih snaga te imajući na umu pogubnost prividnog dvostranačja koje vladajućim oligarhijama, pa i sadašnjoj vladi Republike Hrvatske kao svojevrsnoj trgovačkoj hrvatsko-srpskoj koaliciji, omogućuju upravljanje nacionalnom sudbinom na način koji se ogleda u teškim demografskim, političkim, gospodarskim i kulturnim posljedicama kojima svjedočimo iz dana u dan, političke stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku izjavljuju da će na predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru izaći zajednički, u okviru platforme Hrvatskih suverenista koju osim navedenih političkih stranaka čine i predstavnici udruga, građanskih inicijativa te brojni istaknuti pojedinci - stoji u sporazumu. 

Vaša reakcija na temu