Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay POTVRDA PRESUDE 'Vidovnjak' iz Bjelovara osuđen na šest godina zatvora, silovao tinejdžera

POTVRDA PRESUDE 'Vidovnjak' iz Bjelovara osuđen na šest godina zatvora, silovao tinejdžera

Otprije je poznat policiji zbog sličnih kaznenih djela

Vrhovni sud u Zagrebu potvrdio je presudu Županijskog suda u Bjelovaru prema kojoj je 53-godišnjak s bjelovarskog područja osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu od šest godina zatvora zbog tri kaznena djela; protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje smrću i – silovanja!

Kako doznaje Regionalni portal Bjelovar.live, radi se o samoprozvanom vidovnjaku Željku V. iz okolice Bjelovara.

Uzeo mladićev penis u usta

Kako stoji u presudi, spomenuti je 5. travnja 2021. godine, oko jedan sat iza ponoći, u obiteljsku kuću u okolici Bjelovara namamio tinejdžera nakon čega ga je s nožem i sjekirom u rukama natjerao da uđe u kuhinju nakon čega je zaključao vrata.

Naredio mu je da legne u krevet, a kada je ovaj to odbio, rekao mu je da će ga ubiti i da ima 'svoju mafiju'. Mladić je plakao, jecao i molio monstruma da ga pusti, a optuženi mu je skinuo hlače i uzeo mladićev penis u svoja usta.

U presudi stoji kako ga je 'stimulirao jezikom i ustima sve dok tinejdžer nije ejakulirao u njegova usta'.

Cijelu noć spavao kraj žrtve

Nakon toga je žrtvi dopustio da obuče hlače i zaprijetio da će ubiti njemu bliske osobe ako ikome kaže što se dogodilo.

No, užas tu nije završio.

Muškarac je zatim legao u krevet pored tinejdžera, zagrlio ga te tako zaspao. Oko 6.45 sati je nakon višestrukih molbi pustio žrtvu uz prijetnju ubojstvom ako ikome kaže što se dogodilo.

Već osuđivan za prisilni spolni odnošaj

Kako doznaje Bjelovar.live, optuženi muškarac je poznat bjelovarskom pravosuđu jer iza sebe ima presudu za prijevaru u pokušaju te pravomoćnu presudu iz 2009. godine za kaznena djela spolnog odnošaja zlouporabom položaja i bludnih radnji, za što mu je izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od 7 godina i 5 mjeseci, uz obavezno psihijatrijsko liječenje. Navodno je i tada u pitanju bila maloljetna osoba.

Okrivljeni je tijekom cijelog suđenja nijekao krivicu, a od uhićenja 6. travnja 2021. godine nalazi se u istražnom zatvoru.

Inače, samoprozvani vidovnjak je u žižu javnosti stigao 2019. godine nakon što je u škrinji obiteljske kuće pronađeno tijelo Jasmine Dominić iz sela Pavlovca nedaleko od Čakovca. Tada je ustvrdio da je pogledom na njezinu fotografiju znao da je žena ubijena.

Vaša reakcija na temu