Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Z1 PRAVOMOĆNA PRESUDA Bivši nogometaš ide u zatvor zbog snimke Tine Katanić

PRAVOMOĆNA PRESUDA Bivši nogometaš ide u zatvor zbog snimke Tine Katanić

Za odslužiti još ima oko 15 mjeseci

Bivši nogometaš nižerazrednog kluba Domagoj R. (28), koji je 2015. mobitelom snimao manekenku Tinu Katanić tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te nakon toga istu proslijedio trećoj osobi, pravomoćno je osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora, piše Jutarnji list.

Mučni slučaj tako je konačno dobio i pravosudni epilog. Domagoj R. duže je vrijeme izbjegavao hrvatsko pravosuđe pa je za njim 2016. i 2017. raspisana sudska tjeralica, a potom 2018. i europski uhidbeni nalog temeljem kojeg je lani izručen Hrvatskoj iz Njemačke. 

Sud je u konačnici Domagoja R., osim zbog neovlaštenog slikovnog snimanja manekenke, osudio još i za krivotvorenje isprava te za prevaru jer je od prijatelja uzeo putovnicu i u njegovo ime sklapao pretplatničke ugovore s teleoperaterima, a dobivene mobitele je prodavao krpajući dugove. Također, mora nadoknaditi i preko 20 tisuća kuna jer je oštetio tvrtke Tele2 i Vip net, ali je zato oslobođen plaćanja sudskih troškova kao i odvjetnika po službenoj dužnosti. 

Za odslužiti još ima oko 15 mjeseci jer mu je u kaznu uračunato vrijeme provedeno u pritvoru.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare