Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT Predizborno sučeljavanje: Kandidati otkrili hoće li se cijepiti protiv korone

Predizborno sučeljavanje: Kandidati otkrili hoće li se cijepiti protiv korone

Ostojić: 'Neće više biti teniskog raspašoja'

Ususret parlamentarnim izborima na HTV-u se sučeljavaju Tomislav Ćorić (HDZ), Rajko Ostojić (Restart), Krešimir Bubalo (Domovinski pokret), Marija Selak Raspudić (Most), Tomislav Tomašević (Koalicija Možemo) i Ivan Vilibor Sinčić (Koalicija Dosta pljačke).

VEZANI ČLANCI

'Bernardić nije ovdje jer je Plenković bjegunac'', objasnio je Ostojić i dodao da bi u tom slučaju on kod kuće gledao televiziju uz kokice. Tomašević je ocijenio da je sramota što nema Plenkovića i da je nedolaskom pljunuo na javnu televiziju.

'Vaše pravo ime nije Domovinski pokret nego imovinski pokret'', poručio je Sinčić Bubalu koji mu je uzvratio da je uz briselsku plaću zaboravio na građane. Tomašević je ponovio da neće koalirati s opcijama koje žele zabraniti pobačaj, a za SDP imaju puno uvjeta. ''Domovinski pokret je floskulasti pokret', zaključio je.

'Imate sreće da je zaustavljena afera prisluškivanje, pitam se dokud bi došla hobotnica. Možda danas ne biste bili ovdje', rekla je Selak Rapudić Ćoriću.

'Vaš najveći uspjeh je što ste se deložirali u Bruxelles', poentirao je Ostojić Sinčiću.

Bubalo je rekao da je on za cijepljenje. Kaže da je bilo loše što se sve naglo zatvorilo, a sad sve naglo otvorilo. Sinčić je rekao da su protiv praćenja ljudi mobitelima. Ćorić je rekao da brojke u Hrvatskoj nisu zabrinjavajuće. Selak Raspudić ne planira se cijepiti jer 'nije u ugroženoj skupini'. Tomašević je rekao da se misli cijepiti jer je to društveno odgovorno ponašanje, a za Nacionalni stožer rekao je da su izgubili kredibilitet.

'Ja ću se cijepiti i molim vas sve da se cijepite', pozvao je Ostojić. Dodao je da će čuvati domove za starije, studente, djecu, samostane. 'Neće više biti teniskog raspašoja', zaključio je. 'Očito pravila o širenju virusa ne vrijede ako ste u HDZ-u', dometnuo je Sinčić. Ćorić je stao u obranu Stožera i pohvalio ih da su odradili sjajan posao.

Vaša reakcija na temu