Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ured Predsjednika Predsjednik Republike održao predavanje polaznicima Diplomatske akademije

Predsjednik Republike održao predavanje polaznicima Diplomatske akademije

Posjet je organiziran u sklopu programa diplomatske edukacije i usavršavanja koja se provode u formi predavanja, radionica i studijskih posjeta ustanovama od interesa za službu vanjskih poslova u zemlji i inozemstvu

Polaznici XX. Jednogodišnjeg stručnog diplomatskog studija Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske posjetili su Ured predsjednika Republike. Posjet je organiziran u sklopu programa diplomatske edukacije i usavršavanja koja se provode u formi predavanja, radionica i studijskih posjeta ustanovama od interesa za službu vanjskih poslova u zemlji i inozemstvu.

Predsjednik Republike Zoran Milanović održao je predavanje za polaznike Diplomatske akademije s kojima je potom razgovarao o pozicioniranju Republike Hrvatske u aktualnim međunarodnim odnosima i hrvatskoj vanjskoj politici. U sklopu posjeta, polaznici Diplomatske akademije obišli su Ured Predsjednika Republike.

Vaša reakcija na temu