Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDSJEDNIKU NIJE JASNO: Zašto istraga u Aferi Janaf nije prekinuta kada je ustanovljeno da netko nekomu daje novac?

PREDSJEDNIKU NIJE JASNO: Zašto istraga u Aferi Janaf nije prekinuta kada je ustanovljeno da netko nekomu daje novac?

'Ispada da je praćen bio i kada mu je navodno onaj drugi davao 2 milijuna kuna, zašto ih onda nisu zajedno sve uhitili', rekao je

Aferu i poznanstvo s drugookrivljenim u slučaju, predsjednikom Uprave Janafa Draganom Kovačevićem, komentirao je predsjednik Zoran Milanović.

Kaže da mu istraga nije jasna i neshvatljivo mu je zašto nije prekinuta kada je ustanovljeno da netko nekomu daje novac, javlja HRT.

- Ja ga znam godinama, družili smo se u više navrata. Bili smo nedavno, prije par mjeseci na ručku. Ispada da je praćen bio i kada mu je navodno onaj drugi davao 2 milijuna kuna, zašto ih onda nisu zajedno sve uhitili, rekao je predsjednik Zoran Milanović.

Vaša reakcija na temu