Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by LEEROY Agency from Pixabay PREUREĐENJE STANA Uplatila mu više od 200.000 kuna nakon čega joj se prestao javljati na pozive

PREUREĐENJE STANA Uplatila mu više od 200.000 kuna nakon čega joj se prestao javljati na pozive

Izgleda, uobičajene prevare

Zagrebačka policija prijavila je u subotu 36-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su u dva odvojena slučaja uzeli predujmove za adaptacije stana i kuće koje nisu obavili, ali ni vratili novac.

U prvom slučaju je 36-godišnjak u ožujku dogovorio adaptaciju stana i zatražio predujam za materijal obećavši da će započeti i dovršiti radove u dogovorenom roku. Oštećena je osumnjičeniku uplatila više od 200.000 kuna za radove koje on nije dovršio niti joj se javljao na pozive, javlja Poslovni dnevnik.

Policija u drugom slučaju sumnjiči 41-godišnjeg direktora građevinskog poduzeća da je u prosincu zatražio predujam za obnovu kuće na Medveščaku od nekoliko desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni je umjesto kupovine materijala zadržao novac, a radove nije započeo niti je dobiveni novac vratio.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja protiv osumnjičenika su podnijeta posebna izvješća nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu