Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PRIHVAT UKRAJINSKIH IZBJEGLICA Provodi se evidencija objekata privatnog smještaja
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PRIHVAT UKRAJINSKIH IZBJEGLICA Provodi se evidencija objekata privatnog smještaja

Trebaju se javiti građani koji su spremni ustupiti svoje kapacitete

Radi kvalitetne organizacije i koordinacije prihvata i zbrinjavanja raseljenih osoba iz Ukrajine, Ravnateljstvo civilne zaštite RH provodi evidenciju objekata privatnog smještaja za njihov prihvat.

Prema preporuci Vlade Republike Hrvatske i nacionalnog Stožera civilne zaštite, a zbog očekivanog povećanja broja raseljenih osoba iz Ukrajine, pozivaju se svi građani koji imaju mogućnost ustupiti svoje smještajne kapacitete raseljenim osobama da podatke o nekretnini koju su spremni staviti u funkciju smještaja izbjeglica dostave Centru 112 ili na adresu elektroničke pošte Ministarstva unutarnjih poslova rczbrinjavanje@mup.hr.

Vaša reakcija na temu