Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press PRIJAVI SE Vetti Group pokreće program stipendija za studente veterine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PRIJAVI SE Vetti Group pokreće program stipendija za studente veterine

Donosimo detalje

Najveća veterinarska grupacija u Hrvatskoj - Vetti Group, u većinskom vlasništvu fonda Provectus Capital Partners, s ponosom najavljuje pokretanje natječaja za dodjelu stipendija studentima veterinarske medicine u akademskoj godini 2024./2025.

Program godišnjih stipendija osmišljen je kako bi potaknuo izvrsnost i predanost među studentima, a cilj mu je osnažiti buduće lidere veterinarskog sektora kroz mentorsku podršku i financijsku pomoć.

Ovim programom, studentima završnih godina nudi se prilika usvajanja znanja od iskusnih mentora osiguravajući im priliku za stjecanje praktičnog znanja i dublje razumijevanje struke.


Osim znanja i iskustva kojeg nudi, program naglašava ključne vrijednosti grupacije, uključujući visoke standarde rada, etičnost, posvećenost, timski rad i, najvažnije, brigu o pacijentima, a otvara i mogućnost zapošljavanja u bilo kojoj Vetti Group članici po završetku studijskog obrazovanja. Vetti Group članice nalaze se u Zagrebu, Splitu, Virovitici, Đakovu, Zlataru, Ogulinu i Gospiću. Uz dvije 24/7 klinike u Zagrebu, najavljeno je i otvaranje nove 24/7 klinike u Splitu što će studentima iz dalmatinskih područja pružiti mogućnost zaposlenja u vrhunskoj ustanovi veterinarske medicine u svom rodnom kraju.

Ulaganje u obrazovanje studenata veterinarske medicine savršen je temelj za formiranje visoko kvalificiranih veterinarskih stručnjaka, čime Vetti Group doprinosi razvoju veterinarske profesije i budućnosti zdravstvene skrbi za životinje. Uz to, Uz to, u grupaciji postoji i Vetti akademija kojom se studentima i zaposlenicima omogućava pristup edukacijama vrhunskih stručnjaka unutar i izvan granica Hrvatske.

Ovaj sveobuhvatni pristup osigurava da Vetti Group ne samo da obrazuje buduće stručnjake, već i kontinuirano unapređuje vještine svojih zaposlenika, čime dodatno doprinosi kvaliteti veterinarske skrbi u Hrvatskoj.

Prijave su otvorene, a svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem e-maila: stipendije@vetti-group.hr do 20. rujna 2024.

Pridružite se i postanite dio zajednice koja podržava izvrsnost u veterini!

Vaša reakcija na temu