Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/N1 Pročitajte kakve su poruke izmjenjivali masoni Gabrić i Jelenić

Pročitajte kakve su poruke izmjenjivali masoni Gabrić i Jelenić

Poznati oftalmolog je govorio o masonima i glavnom državnom odvjetniku

Na N1 Televiziji je gostovao Nikica Gabrić, poznati oftalmolog i mason. U emisiji je govorio o masonima i glavnom državnom odvjetniku Draženu Jeleniću. rekao je da u ni jednom trenutku nije utjecao na istragu niti da je kršio bilo kakav zakon. Tijekom razgovora je pokazao  WhatsApp poruke između njega i šefa DORH-a Jelenića.

- Poštovani gospodine GDO Jelenić, vratio sam se u Zgb. Od 16:30 sati stojim vam na raspolaganju za sastanak o dopuni kaznene prijave. Javite mi gdje da dođem, u Gajevu ili Selsku - napisao je Jelenić.

- Kao što rekoh, probat ću. Vi samo podnesite dopunu kaznene prijave, kolege će ju zaprimiti i uzeti u obradu, a ako se ne uspijemo tamo vidjeti, budemo se čuli pa ćemo se vidjeti ovih dana - odgovorio mu je, kako stoji u imenu kontakta, Dražen Jelenić.

Neke poruke Gabrić je Jeleniću slao u pet ujutro. U jednoj od poruka, koja je pročitana pred kraj gostovanja, Gabrić piše Jeleniću da su im mjere probijene.

- Mjere su vam probijene, imam dokaze - piše Gabrić u jednoj od poruka.

- Od kad znate za to, treba prijaviti policiji - napisao je Jelenić.

- Od jutros, traljavo ste vodili proces, niste me poslušali - napisao je Gabrić glavnom državnom odvjetniku.

- Samo vi dokaze koje imate javite policiji - napisao je Jelenić.

- Javio sam, ali kriminalce i reketare ćete pustiti kući da se smiju meni i mojoj obitelji - piše Gabrić. Na to nema odgovora, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu