Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Prometna nesreća na autocesti stvorila kolonu

Prometna nesreća na autocesti stvorila kolonu

U smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom uz ograničenje brzine

Zbog prometne nesreće na 131. km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Žuta Lokva i Otočac u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni suženim kolnikom uz ograničenje brzine, obavještavaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog jakog vjetra na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, Krčkom mostu te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) mogući su povremeni zastoji ili vožnja u koloni na području Kaštela, Omiša, Podgore, Podace, Komarne, Solina i Zatona (Dubrovačko-neretvanska županija), poručuju iz HAK-a.

Vaša reakcija na temu