Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hitna uživo 194 Prosvjed medicinara sutra u Varaždinu

Prosvjed medicinara sutra u Varaždinu

Pozivaju sve djelatnike hitne i sanitetskog prijevoza iz cijele Hrvatske da im se pridruže

Hrvatski sindikat hitne medicine, udruga Hitna uživo 194 i Sindikat Zajedno u ponedjeljak 20. ožujka organizira mirni prosvjed ispred zgrade Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, ali i zgrade Varaždinske županije. Početak je u 10 sati. 

'Tražimo hitnu smjenu ravnatelja Zavoda Mladena Smoljanca zbog niza nezakonitih radnji, mobbinga prema zaposlenicima, neisplate posebne nagrade za covid-19 čime je djelatnike oštetio za 250 tisuća eura, ali i činjenice što vozači saniteta iz Varaždinske županije, uz pacijente, prevoze i poštu što je protuzakonito, jer takve pošiljke zahtijevaju specijalno vozilo', poručuju.

Na prosvjed pozivaju sve djelatnike hitne i sanitetskog prijevoza iz cijele Hrvatske te sve nezadovoljne građane Varaždinske županije.

Vaša reakcija na temu