Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PUCNJAVA U HNB-u Zaštitar teško ozlijeđen u padu niz stepenice, dezorijentiran opalio metak u vrata

PUCNJAVA U HNB-u Zaštitar teško ozlijeđen u padu niz stepenice, dezorijentiran opalio metak u vrata

Bio je pod utjecajem alkohola

Dramatična noć u Hrvatskoj narodnoj banci. Jedan od zaposlenika te institucije u srijedu je oko 23 sata pao sa stepenica i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

'Riječ je o zaposleniku trgovačkog društva koji obavlja poslove u banci. Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tom događaju', kazali su za Dnevnik.hr iz Policijske uprave zagrebačke.

'U noći sa 6. na 7. srpnja zaštitar, zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o., vanjski suradnik Hrvatske narodne banke, pao je na unutarnjem stepeništu glavne zgrade HNB-a tijekom noćnog obilaska prostorija. Pad je rezultirao teškom tjelesnom ozljedom (frakturom lubanje), a naknadno je kod njega utvrđena i povišena razina alkohola u krvi. Prilikom pada je izgubio mobitel i karticu za kontrolu prolaza unutar HNB-a te je u stanju dezorijentiranosti i u pokušaju da izađe iz zatvorenog prostora više puta pokušao otvoriti vrata i nakon nekog vremena opalio jedan metak iz službenog pištolja u bravu na vratima', poručili su iz HNB-a za Dnevnik.hr.

'Ostali vanjski suradnici odmah su reagirali te pozvali nadležne službe - hitnu pomoć, policiju i službenike Ravnateljstva civilne zaštite, Sektora za inspekcijske poslove, Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o. je hospitaliziran i u stabilnom je stanju', poručili su.

Vaša reakcija na temu