Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ranko Adorić iz Splita ponovno izabran za predsjednika SRP-a

Ranko Adorić iz Splita ponovno izabran za predsjednika SRP-a

Izvještajno-izborna skupština je održana u subotu

U Zagrebu je u subotu održana 10. Izvještajno-izborna Skupština Socijalističke radničke partije Hrvatske, na koju su pristupili delegati iz svih organizacija Hrvatske.

Glavni referat o radu SRP-a i njenog Predsjedništva u mandatnom razdoblju podnio je predsjednik Ranko Adorić. U iscrpnom izvještaju analitički se osvrnuo prikazom djelatnosti Partije unutar organizacije, napose o provedbi Programa dinamizacije rada na terenu, kao i njeno djelovanje u javnosti putem brojnih izjava za medije, proglasa i apela; učešća u platformi 'Za radnički Zakon o radu' sa sindikatima, lijevim političkim strankama i udruženjima; učešće na protestnim mitinzima podupirući opravdane zahtjeve radnika, žena i ugroženih skupina; susreti i suradnja s drugim partijama u inozemstvu, učešće na njihovim kongresima, čestitke; suradnja MS s progresivnom omladinom svijeta; obilježavanje značajnih događaja iz razdoblja NOB-a i poslijeratne socijalističke izgradnje; obilježavanje 25.godišnjice osnivanja SRP-a svečanom akademijom i dr.

Podneseni su i pisani izvještaji o radu Glavnog odbora, Nadzornog odbora, Statutarne komisije i Mladih socijalista SRP-a, te financijski izvještaj.

Na skupštini je za predsjednika SRPH ponovno izabran Ranko Adorić, dipl. ing. iz Splita, a za zamjenika predsjednika Vlado Kapuralin iz Pule, predsjednik Odbora za međunarodne odnose i suradnju, te članovi Predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i Statutarne komisije.

Vaša reakcija na temu