Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Ravnatelj bolnice u Slavoniji: Hospitalizirano 15 maloljetnika iz busa, jedan teže ozlijeđen

Ravnatelj bolnice u Slavoniji: Hospitalizirano 15 maloljetnika iz busa, jedan teže ozlijeđen

Riješili su problem s identifikacijom putnika

U slijetanju autobusa na autocesti A3 kod Slavonskog Broda jutros je poginulo deset ljudi. Nove informacije o ozlijeđenima za Dnevnik N1 otkrio je ravnatelj slavonsko-brodske bolnice Josip Samardžić.

Liječničku pomoć nakon prometne nesreće zatražila su 42 putnika, rekao je Samardžić.

- Zadržali smo ih na liječenju. Njih 15 ima teške tjelesne ozlijede, a dva stradalnika su smještena na jedinici intenzivnog liječenja i nad njima se provode svi postupci intenzivnog liječenja skrbi. Četvero je operiranih. Stanje stalno nadgledamo - kazao je.

Djeci su pružili psihološku pomoć, dodaje Samardžić. 

- Imamo 15 maloljetnika, od kojih jedan ima teže ozljede.

Problem s identifikacijom putnika su riješili.

- Imali smo veliku pomoć Ministarstva unutarnjih poslova i veleposlanstva Kosova. Imamo imena ljudi koji se nalaze u brodsko-posavskoj bolnici - kazao je.

Vaša reakcija na temu