Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Recidivist bez vozačkog vozio dijete bez sjedalice. Oduzeto mu je vozilo

Recidivist bez vozačkog vozio dijete bez sjedalice. Oduzeto mu je vozilo

Određeno mu je zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana

Policajci su u ponedjeljak navečer na širem području Vrbovskog zaustavili osobno vozilo karlovačkih oznaka kojim je upravljao 27-godišnji vozač.

Utvrđeno je da vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita te da na snazi ima i važeću zabranu upravljanja vozilom B kategorije. Također, u vozilu se nalazilo dijete koje je vozač prevozio bez sigurnosne sjedalice.

'Zbog počinjenja navedenih prekršaja vozač je uhićen i priveden u službene prostorije policije, a vozilo mu je oduzeto. Po završetku postupanja policije, idućeg dana je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od osam dana', izvijestila je policija. 

Vaša reakcija na temu