Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook RIMAC: Ovo je kampus gdje će raditi 2500 ljudi. Gradi se bez kune EU poticaja

RIMAC: Ovo je kampus gdje će raditi 2500 ljudi. Gradi se bez kune EU poticaja

Objavio je fotografije

Mate Rimac objavio je fotografije radova na izgradnji novog kampusa.

'Kampus, gdje će raditi 2.500 ljudi, dobro napreduje. I dalje bez kune kredita ili EU fondova/poticaja', poručio je putem Facebooka.


Proizvođač električnih hiperautomobila i pogonskih sustava za električne automobile, Rimac Automobili projekt svog novog tehnološki naprednog sjedišta predstavio je u travnju prošle godine. Kampus uključuje testnu stazu, smještajne kapacitete i muzej.

Novi će kompleks biti baza za istraživanje, razvoj i proizvodnju, a omogućit će tvrtki da izraste od proizvodnje prototipova i projekata u manjim serijama do velikoserijske proizvodnje električnih pogonskih sklopova visokih performansi i baterijskih sustava za brojne globalne automobilske kompanije.

Nalazi se samo nekoliko kilometara od trenutnog sjedišta Rimac Automobila, na zemljištu od 200.000 m2, dok će izgrađena površina doseći oko 100.000 m2. Očekuje se da će biti dovršena do 2023. godine.

Vaša reakcija na temu