Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash RUSIJA ZAPRIJETILA HRVATSKOJ 'Nehuman stav neće proći bez odgovora'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSIJA ZAPRIJETILA HRVATSKOJ 'Nehuman stav neće proći bez odgovora'

'Zagreb je odbio organizirati humanitarni let za evakuaciju ruskog veleposlanstva'

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova danas je bijesnim riječima komentirala navodno hrvatsko odbijanje organizacije 'humanitarnog leta' kojim bi se protjerani ruski diplomati vratili u Rusiju.

'Hrvatska je odbila organizirati humanitarni let za zaposlenike ruskog veleposlanstva u Zagrebu. Moskva će odgovoriti na to.

U svojoj militantnoj rusofobiji, službeni Zagreb je dosegao točku u kojoj je na nediplomatski način, kršeći pravila pristojnosti i standarda međunarodne komunikacije, odbio organizirati humanitarni let kojim bi se evakuirala velika skupina zaposlenika ruskog veleposlanstva sa svojim obiteljima, uključujući malu djecu', rekla je Zaharova, a prenosi prorežimski Sputnik.

'Govorimo o ljudima kojima su hrvatske vlasti nerazumno naredile da napuste Hrvatsku', dodala je Zaharova, prenosi Index.

Navela je kako takav 'nehuman i ponižavajući' stav prema ruskim državljanima neće proći bez odgovora.

Vaša reakcija na temu