Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Siniša Hajdaš Dončić novi predsjednik SDP-a

Siniša Hajdaš Dončić novi predsjednik SDP-a

U drugom krugu izišlo je nešto manje od 40 posto birača

Siniša Hajdaš Dončić novi je predsjednik SDP-a pokazali su rezultati drugog kruga unutarstranačkih izbora koji su održani u subotu u toj stranci.

Glasalo se na 267 biračkih mjesta koja su zatvorena u 18 sati. Ukupno je glasalo 36 posto članova stranke s pravom glasa. 

Novi predsjednik stranke je Siniša Hajdaš Dončić koji je dobio 4447 glasova (56,46 posto). Zoran Paunović dobio je 3430 (43,54 posto) glasova, javlja N1.

U drugom krugu unutarstranačkih izbora u SDP-u izišlo je nešto manje od 40 posto birača, a izlaznost je slična onoj prošle subote kada se glasovalo u prvom krugu.

Vaša reakcija na temu