Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Škoro otkrio iz koje je stranke bilo 'vrbovanja'

Škoro otkrio iz koje je stranke bilo 'vrbovanja'

Napomenuo je da neće dovoditi u pitanje regularnost izbora iako je bilo kršenja izborne šutnje

Na press konferenciji Domovinskog pokreta predsjednik pokreta Miroslav Škoro upozorio je još jednom na loš izborni zakon kao i na brojne nepravilnosti na nedjeljnim izborima, javlja N1.

- Domovinski pokret nije zvijezda repatica koja je odlučila proći hrvatskim političkim nebom, nismo trgovačka stranka - istaknuo je Miroslav Škoro.

Na pitanje o situaciji u kojoj je 'jedna stranka nudila pozicije u dalmatinskoj izbornoj jedinici članovima njegove stranke' rekao je da se radi o IX. izbornoj jedinici i da je ponuda došla iz HDZ-a, no nije htio otkriti o kojoj se točno osobi radilo jer 'osoba nije završila u Saboru'.

Napomenuo je da neće dovoditi u pitanje regularnost izbora iako je bilo kršenja izborne šutnje.

Vaša reakcija na temu