Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Dnevnik.hr Snimljen muškarac koji je porazbijao vrata i prozore na Klinici Nikice Gabrića

Snimljen muškarac koji je porazbijao vrata i prozore na Klinici Nikice Gabrića

Šteta je velika, procjenjuje vlasnik

Nepoznati muškarac sinoć je razbio ulazna vrata i prozore na Klinici Svjetlost, u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, koji se posljednjih dana našao u središtu pozornosti zbog afere masoni.  

Dnevnik.hr  objavio je snimku nadzornih kamera na kojima se vidi kako muškarac s fantomkom na glavi razbija ulazna vrata i prozore. Muškarac je u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata u noći, željeznom šipkom razbio ulazna vrata u Kliniku i nekoliko prozora.

Policija traga za počiniteljima.

- Šteta je velika, sigurno desetak tisuća kuna. Čuvar se prepao, pobjegao je na četvrti kat dok je on lupao. Jako ružno to izgleda, ulaz je sav porazbijan - kazao je za Dnevnik.hr  Nikica Gabrić, koji nije želio komentirati misli li da je napad povezan s nedavnom aferom masoni. 

Vaša reakcija na temu