Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Socijalistička radnička partija podržala radnike Čistoće Zagreb

Socijalistička radnička partija podržala radnike Čistoće Zagreb

'Radnici mogu bez kapitalista, ali kapitalisti ne mogu bez radnika'

Socijalistička radnička partija je objavila kako čvrsto stoje uz radnike Čistoće Zagreb. Evo što su im poručili:

'Upućujemo vam izraze najsnažnije podrške u pravednoj i odlučnoj borbi za očuvanje interesa vaših kolega, radnih mjesta, osobnog dostojanstva i egzistencije svojih obitelji, a protiv neprimjerenih postupaka bešćutnih poslodavaca.

Vaša odlučna borba za zaštitu svojih kolega od neprimjerene sankcije, u zemlji opće nepravde, raširenog kriminala i netom usvojenih izmjena Zakona o radu kojim se dalje urušavaju vaša radnička - ljudska prava, i ustupci na koje ste natjerali poslodavca, jasno pokazuju da samo klasna svijest i radnička solidarnost vam daje snagu titana pred kojom svako nasilje poslodavaca nestaje, čime pokazujete, kao i u nedavnoj prošlosti, da radnici mogu bez kapitalista (poslodavaca) - kapitalisti (poslodavci) ne mogu bez radnika!

Odlučno u obrani svojih radničkih prava!', naveli su iz SRP-a.

Vaša reakcija na temu