Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Specijalna bolnica Sv. Katarina dobitnica nagrade 'Stvaratelji za stoljeća'

Specijalna bolnica Sv. Katarina dobitnica nagrade 'Stvaratelji za stoljeća'

U obrazloženju se navodi da su posebno doprinijeli promociji poduzetništva, te promociji njegovog značaja za ekonomski i društveni razvoj

Tijekom održavanja petog regionalnog summita poduzetnika srednje i istočne Europe '300 najboljih' Specijalnoj bolnici Sv. Katarina zbog izvrsnosti u radu, dodijeljena je nagrada 'Stvaratelja za stoljeće' za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Ovu prestižnu nagradu Sv. Katarina osvojila je u konkurenciji od 491 predloženih kandidata iz 10 zemalja, a o dobitnicima je odlučivao trinaestočlani neovisni Međunarodni odbor. U obrazloženju nagrade se ističe da se ova nagrada dodjeljuje Specijalnoj bolnici Sv. Katarina jer je svojim aktivnostima i projektima u području zdravstva, obrazovanja, znanosti, marketinga i medija i općenito društvenog angažmana, posebno doprinijela promociji poduzetništva, promociji njegovog značaja za ekonomski i društveni razvoj. Nagradu je preuzela Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnica Sv. Katarina i predsjednica HUP - Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb.

- Ovim priznanjem Specijalna bolnica Sv. Katarina snažno pozicionira zdravstveni sustav Republike Hrvatske i izvan njenih granica. Želim zahvaliti svim djelatnicima naše bolnice, te našim partnerima i suradnim institucijama, a posebna zahvala ide našim pacijentima koji su nam ukazali povjerenje. Oni ostaju naša trajna inspiracija i zbog njih ćemo učiniti sve da kvaliteta naših usluga u budućnosti bude još bolja - izjavila je Jadranka Primorac prilikom preuzimanja nagrade.

Osnovni cilj projekta je, prema riječima organizatora Summita, 'javno odavanje priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva, kao i usmjeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidera sutrašnjice čije su neustrašivost, rad, znanje i kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme'.


Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, članica je prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. European Business Assembly, (Oxford, UK) 2017. godine je Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uručio nagradu 'Best Regional Hospital Award' kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga. Iste godine, International Medical Travel Journal (IMTJ), vodeći online časopis za medicinski turizam, bolnici je dodijelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, te je bolnica Sv. Katarina je proglašena 'Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine'. U rujnu prošle godine, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kao prvoj zdravstvenoj instituciji u Europi dodijeljena je američka akreditacija 'Global Healthcare Accreditation (GHA)'.

Vaša reakcija na temu