Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanin izgledni HDZ-ov kandidat za predsjednika Hrvatske

Splićanin izgledni HDZ-ov kandidat za predsjednika Hrvatske

Navodno najbolje kotira

Prof. dr. sc. Dragan Primorac izgledni je kandidat HDZ-a za predsjednika Hrvatske. 

Posljednjih mjeseci, potvrdio nam je sugovornik iz stranačkog vrha, testirano je nekoliko imena, među kojima najbolje stoji upravo ugledni znanstvenik rodom iz Splita. Ivan Anušić dobro kotira u desnom biračkom tijelu, zazivao se i Davor Ivo Stier, ali navodno nemaju ambiciju. Mira Gavrana koji se najviše vrtio u javnosti proteklih nekoliko tjedana ne kotira dobro ni među svim HDZ-ovcima. 

Za Primorca pak navode da bi mogao privući širi spektar birača. 

Kontaktirali smo Primorca, nekadašnjeg ministra znanosti u Vladi Ive Sanadera, ali je nedostupan, izvan granica domovine. 

Kurioziteta radi dodajmo da se spominjao i ministar Oleg Butković kao kandidat HDZ-a za predsjednika. Na parlamentarnim izborima je parirao Zoranu Milanoviću u doskočicama, a javnost će zapamtiti kravu Milovu koju je 'štitio' od predsjednika. Krava je na kraju ispala bik.

Vaša reakcija na temu