Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA: Zašto ne pada cijena goriva u Hrvatskoj?

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA: Zašto ne pada cijena goriva u Hrvatskoj?

Ovakve cijene naftnih derivata u Hrvatskoj u uvjetima zbog širenja koronavirusa su udar na standard hrvatskog stanovništva

'Nafta je, naime, krajem 2007. i početkom 2008. godine bila daleko skuplja, no gorivo je tada u Hrvatskoj bilo jeftinije nego danas, kada je dostiglo rekordno nisku cijenu. Cijene nafte sada se u svijetu kreće oko 33 dolara po barelu. Do sada se u Hrvatskoj poskupljenje pravdalo 'maglom' da je nafta u svijetu poskupljela. Zašto sada kada je niska cijena nafte u svijetu nije niža cijena goriva u Hrvatskoj? Očito nekome služi za zamagljivanje razlike', poručuju iz Stranke hrvatskog zajedništva.

Ovakve cijene naftnih derivata u Hrvatskoj u uvjetima zbog širenja koronavirusa su udar na standard hrvatskog stanovništva gdje će doći do poskupljenja hrane i svega drugog, drže u Stranci hrvatskog zajedništva.

Vaša reakcija na temu