Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com STRAVA U SLAVONIJI Svećenik spolno zlostavljao 14-godišnju djevojčicu?

STRAVA U SLAVONIJI Svećenik spolno zlostavljao 14-godišnju djevojčicu?

Iz policije poručuju da u cilju zaštite žrtve provode mjere izrečene osumnjičeniku

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, koji je 4. rujna ove godine priveden uz kaznenu prijavu zbog spolne zlouporabe 14-godišnje djevojčice Općinskom državnom odvjetništvu.Navodno, radi se o svećeniku jedne slavonske župe.

- Temeljem rješenja nadležnog državnog odvjetništva, Policijska uprava u cilju zaštite žrtve provodi mjere opreza izrečene osumnjičeniku - izvijestila je policija.

Na upit SBplus portala, je li u ovom slučaju riječ, kako se već danima 'šuška' po gradu, o župniku jedne slavonskobrodske župe, iz policije nisu željeli komentirati.

- Ističemo da zbog zakonskih odredbi o tajnosti postupka, zaštite privatnosti djece žrtava kaznenih djela, osobito žrtava kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja, a u cilju sprečavanja daljnje viktimizacije žrtve ne možemo iznositi druge pojedinosti slučaja - odgovorili su na upit.

Slavonskim Brodom, piše SBplus portal  već danima 'kruži' priča o svećeniku koji je navodno zbog sumnje u spolno zlostavljanje 14-godišnjakinje 'dekretom' Đakovačke nadbiskupije 'maknut' s mjesta župnika do okončanja slučaja.

Vaša reakcija na temu