Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA Dvije osobe su izgorjele, a tri su ozlijeđene

U sudaru se zapalio automobil

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila kako se u subotu oko 23 sata dogodila teška prometna nesreća na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, javlja RTL .

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka. Jedan automobil se zapalio i u njemu su poginule dvije osobe.

'U ovoj prometnoj nesreći, uslijed izbijenog požara, u jednom vozilu su smrtno stradale dvije osobe čiji identiteti nisu poznati. U drugom vozilu su tri osobe zadobile ozljede' priopćili su iz policije.

Očevidom rukovodi dežurna Općinska državna odvjetnica iz Rijeke.

Nažalost, to je još jedna u nizu teških nesreća sa smrtnim posljedicama koje su se ovog vikenda dogodile na hrvatskim cestama.

Vaša reakcija na temu