Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JVP Pula/Ilustracija STRAVIČNA SMRT: 79-godišnjakinja poginula u požaru, sin teško opečen

STRAVIČNA SMRT: 79-godišnjakinja poginula u požaru, sin teško opečen

61-godišnjak je vatru uspio ugasiti prije dolaska vatrogasaca

Policija je noćas oko 00.50 sati zaprimila dojavu o požaru u stanu u Negrijevoj ulici na kućnom broju 22 u Puli.

U požaru je preminula 79-godišnja žena dok je 61-godišnji muškarac prilikom gašenja požara zadobio opekline zbog kojih je prevezen u pulsku bolnicu.

Kako Glas Istre neslužbeno saznaje, 79-godišnjakinja je spavala u dnevnom boravku, dok je njen sin, 61-godišnjak spavao u spavaćoj sobi. Upravo on je ugasio požar, te je pri gašenju zadobio opekline. Vatrogasci JVP Pula su došli ubrzo po pozivu, no 61-godišnjak je uspio sam ugasiti požar.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti će se obdukcija nad tijelom preminule žene. Policijski službenici će danas u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrditi okolnosti nastanka požara.

Vaša reakcija na temu